Bekijk hele
assortiment

Bel ons gerust
06 – 47 46 03 75

Contact

Handelsonderneming L. Stevens is opgericht in 2018 door Leon Stevens. Aanvankelijk richtte de onderneming zich op de verkoop van kleine baaltjes hooi en stro. Al snel merkte Stevens dat klanten behoefte hadden aan een breder aanbod aan strooisels. Om aan deze vraag te voldoen, heeft hij het assortiment uitgebreid met meerdere strooiselproducten.

Sinds januari 2022 maakt Udding Diervoeders uit Hooghalen onderdeel uit van Handelsonderneming L. Stevens. Hiermee is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Naast onze vertrouwde merken Subli, Masters en Voermeester, bieden wij nu ook diervoeders van de merken Pavo, Havens en Cavalor aan.

Ons ruime assortiment stalstrooisels omvat onder andere houtkrullen, stro, vlas, hennep en verschillende soorten zaagsel. Daarnaast verkopen wij ook hooi en kuil in verschillende verpakkingen en met verschillende voedingswaarden.

Of u nu werkzaam bent in de paardenhouderij of in de agrarische sector, bij Handelsonderneming L. Stevens bent u aan het juiste adres voor een totaalpakket aan hoogwaardige producten en diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en onze diensten.

Nieuw